Εταιρικός ιστότοπος για την Π&Γ Σαββίδης

Περιγραφή Έργου

Οι έμπειρη ομάδα της iBS ολοκλήρωσε με επιτυχία τη δημιουργία νέου ιστότοπου για λογαριασμό της εταιρείας Π&Γ Σαββίδης με στόχο τη δυναμική παρουσίαση των προϊόντων της σε συστήματα σκίασης για επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους..

Συνδυάζοντας τεχνογνωσία και δημιουργικότητα,  αποδόθηκε με επιτυχία στο διαδικτυακό κοινό ο χαρακτήρας που η Π&Γ Σαββίδης επιθυμούσε. Οι επισκέπτες της σελίδας μπορούν εύκολα να γνωρίσουν και να αναζητήσουν τα υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας συστήματα σκίασης Warema και τα θερμομονωτικά κουτιά ρολών.

Η εταιρεία Π&Γ Σαββίδης με γνώμονα το σεβασμό και την εκτίμηση, τη γνώση και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, βρίσκεται κοντά στις ανάγκες των συνεργατών της, κερδίζοντας της εμπιστοσύνη τους, έτοιμη πάντα να προτείνει τις καλύτερες λύσεις για την εφαρμογή των προϊόντων της.

WordPress CMS

Το WordPress είναι ένα σύγχρονο σύστημα διαδικτυακών δημοσιεύσεων και διαχείρισης περιεχομένου· δηλαδή μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα τον ιστότοπο σας και να δημοσιεύετε κάθε είδους περιεχόμενο, όπως άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο και πληροφορίες, για προϊόντα και υπηρεσίες σας. Επισκεφθείτε την Ελληνική κοινότητα του WordPress

Save

Για το Έργο

Πελάτης: Π & Γ Σαββίδης
Τομέας: 
Ημερομηνία: 27/03/2014
Υπηρεσίες: WordPress
Κατηγορία: