Ιστότοπος για το συνέδριο career4sea.com

Περιγραφή Έργου

Το CAREER4SEA Forum ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Σάββατο 05 Δεκεμβρίου 2015 στο Ίδρυμα Ευγενίδου, προσελκύοντας 1.800 συνέδρους και καλύπτοντας θέματα που αφορούν την καριέρα στον κλάδο της Ναυτιλίας. Το συνέδριο διοργανώθηκε από το SAFETY4SEA περιλαμβάνοντας ζητήματα που αφορούν τους νέους που επιθυμούν καριέρα στον κλάδο της Ναυτιλίας και αναλύοντας το παρόν και το μέλλον του δυναμικότερου και πλέον εξωστρεφούς κλάδου της χώρας. Μέσα από τον ιστότοπου του συνεδρίου carreer4sea.com, πραγματοποιήθηκε η online εγγραφή για την συμμετοχή των συνέδρων και η μετάδοσή του κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του (Live Blogging).

Online Registration form, Live Blogging και Responsive Design για την αυτόματη προσαρμογή της ιστοσελίδας του συνεδρίου ανάλογα με τις διαστάσεις της οθόνης της συσκευής του χρήστη!

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες του WordPress και σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες ανάλυσης, σχεδίασης και προγραμματισμού που προσφέρει η iBS, επιτεύχθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα η δημιουργία του career4sea.com. Πραγματοποιήθηκε βέλτιστη απόδοση του διαθέσιμου budget συνάμα με την υλοποίηση όλων των νέων χαρακτηριστικών που ζητήθηκαν από τον πελάτη.

WordPress CMS

Το WordPress είναι ένα σύγχρονο σύστημα διαδικτυακών δημοσιεύσεων και διαχείρισης περιεχομένου· δηλαδή μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα τον ιστότοπο σας και να δημοσιεύετε κάθε είδους περιεχόμενο, όπως άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο και πληροφορίες, για προϊόντα και υπηρεσίες σας. Επισκεφθείτε την Ελληνική κοινότητα του WordPress

Responsive Σχεδιασμός

Responsive Σχεδιασμός σημαίνει ότι μια ιστοσελίδα διαμορφώνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνεται στην ανάλυση της οθόνης στην οποία εμφανίζεται. Δηλαδή, το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μπορεί να διαβαστεί απευθείας, χωρίς να χρειάζεται να γίνει μεγέθυνση ή πλάγιο scroll. Διαβάστε περισσότερα για την τεχνική εμφάνισης responsive

Save

Save

Save

Για το Έργο

Πελάτης: SQE Marine LTD
Τομέας:
Ημερομηνία: 19/11/2015
Υπηρεσίες: WordPress
Κατηγορία:  
Στυλ: Elegant theme, DIVI