Πληροφοριακά Συστήματα και Δίκτυα

Προσφέρουμε λύσεις πληροφοριακής υποδομής Virtualization, Cloud Computing, Storages, Firewalling, Routing & Switching κ.α, υπηρεσίες σχεδιασμού πληροφοριακών συστημάτων και δικτύων, προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού, αδιάκοπη συνδεσιμότητα με το δίκτυο της εταιρείας σας.

Διατηρούμε στενή συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστικούς οίκους (Microsoft, HP, CA, INTEL, κ.α.), παρέχουμε υποστήριξη και μετά την πώληση των προϊόντων, προτείνουμε εξοπλισμό σύμφωνα με τις ανάγκες σας και όχι σύμφωνα με το απόθεμα της αποθήκης.

Τεχνική Υποστήριξη Υπολογιστών

Καθώς οι ανάγκες μίας επιχείρησης συνεχώς αυξάνονται, έχετε μεγαλύτερη ανάγκη να βασίζεστε σε εξειδικευμένους ανθρώπους.

Επιθυμείτε την άμεση και αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων σας, έτσι ώστε να μην ασχολείστε με θέματα που δεν υπάρχει λόγος να σας απασχολούν.

Χρειάζεστε έναν επαγγελματία δίπλα σας για να δώσει λύση είτε αυτό αφορά επί τόπου τεχνική υποστήριξη, τηλεφωνική διευκρίνιση, εκπαίδευση είτε συμβουλές για αναβάθμιση και προστασία των πληροφοριακών συστημάτων σας.

Ελαχιστοποίηση Κόστους Λειτουργίας

Ευέλικτη, on-demand δικτυακή πρόσβαση σε κοινόχρηστο σύνολο παραμετροποιήσιμων υπολογιστικών πόρων όπως hosting servers, αποθηκευτικοί χώροι, Mail Servers.

Αδιάκοπη χρήση εφαρμογών μέσω συνδρομών για την διαχείριση, οργάνωση και λειτουργία της επιχείρησής σας, όπως με το Office365, χωρίς να σας απασχολούν κόστη αδειών χρήσης, αναβαθμίσεων και backup.

Ανακύκλωση συσκευών, καλύτερη διαχείριση πόρων και αποδοτικότερη συνεργασία με το ανθρώπινο δυναμικό.

Τι σημαίνει Multi Vendor;

Είμαστε Multi Vendor Company, δηλαδή επιλέγουμε τους προμηθευτές λογισμικού και εξοπλισμού για κάθε περίπτωση, έργο ξεχωριστά. Από το 1995 έως σήμερα, προτείνουμε και υποστηρίζουμε προϊόντα των MicrosoftCA, Panda, HP, Intel, Zyxel, APC, Philips κ.α., έχουμε γνώση χρήσης εφαρμογών ανοιχτού κώδικα, όπως Word Press,WooComerce, Joomla, ODOO. Αξιολογούμε τα υπάρχοντα συστήματα πληροφορικής, τις υποδομές και τους πόρους και εναρμονίζουμε τη στρατηγική των Τεχνολογιών Πληροφορικής με τις επιχειρησιακές προτεραιότητες της εταιρίας σας.

Γιατί να προτιμήσω ένα Συμφωνητικό Συντήρησης για το δίκτυο υπολογιστών;

Επιθυμείτε το δίκτυο υπολογιστών και ο διακομιστής να είναι σε συνεχή λειτουργία; Επιθυμείτε την άμεση και αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων λειτουργίας, έτσι ώστε να μην ασχολείστε με θέματα που δεν υπάρχει λόγος να σας απασχολούν;

Εξασφαλίζουμε την λειτουργία και την διαθεσιμότητα των υπολογιστών σας από κάθε φύσης πρόβλημα. Ακόμη και σε κρίσιμα περιστατικά (down server) η ακεραιότητα των δεδομένων (data) είναι εξασφαλισμένη.

Τι κερδίζω με την μετάβαση σε εξωτερικό συνεργάτη για όλα τα θεματα Πληροφορικής;

Χαμηλότερα μηνιαία έξοδα για την λειτουργία της επιχείρησής σας, αποδοτικότερη διαχείριση όλων των θεμάτων πληροφορικής. Με την συνεργασία της iBS έχετε στην διάθεσή σας, μια ομάδα επαγγελματιών με ειδίκευση ανά τομέα: Εμπορική εφαρμογή, Δίκτυο υπολογιστών, Διακομιστές και Συστήματα Ασφαλείας, Εταιρικό ιστότοπο, Ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η ευθύνη λειτουργίας μεταφέρεται στην εταιρεία μας και εσείς έχετε έναν Προμηθευτή Εξοπλισμού κ Υπηρεσιών για την εταιρεία σας.

Γιατί να προμηθευθώ από την iBS εξοπλισμό πληροφορικής και όχι από πολυκατάστημα;
  • Γιατί συνεργαζόμαστε με όλους τους μεγάλους κατασκευαστές και παρέχουμε υποστήριξη μετά την πώληση των προϊόντων τους.
  • Γιατί προτείνουμε εξοπλισμό σύμφωνα με τις ανάγκες σας και όχι σύμφωνα με το απόθεμα της αποθήκης μας.
  • Γιατί θα παραλάβετε τον Η/Υ με εγκατεστημένο λειτουργικό & ενημερώσεις.

Οι Πελάτες μας

Πολλές επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων θα μπορούσε να βρίσκεται και η δική σας,
μας εμπιστεύτηκαν για την υλοποίηση των έργων τους. Εσείς;

Ας κάνουμε κάτι σημαντικό μαζί

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να συνεργαστείτε με την iBS. Για να ξεκινήσουμε απλά γράψτε μας σχετικά με την ανάγκη σας και μέσα σε 24 ώρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.