Επιλογή Σελίδας

Ανάπτυξη Προσαρμοσμένου Λογισμικού

Αποκτήστε ολοκληρωμένη ανάπτυξη λογισμικού με βάση το αίτημά σας για το ποιοτικότερο αποτέλεσμα. Θα βοηθήσουμε στην αναβάθμιση της λειτουργικότητας του συστήματός σας χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες καινοτόμες τεχνολογίες.

Τι κάνουμε

Η iBS προσφέρει υπηρεσίες υλοποίησης λογισμικού, δημιουργεί εφαρμογές λογισμικού προσαρμοσμένες απόλυτα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών της. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό γνωρίζοντας καλά τις απαιτήσεις της αγοράς, προσφέρει αποδοτικές λύσεις σύμφωνα με τις προσδοκίες των πελατών, διατηρώντας πάντοτε τις εργασίες εντός χρονικών ορίων και προϋπολογισμού. Πέρα από την ολοκληρωμένη υλοποίηση λογισμικού, παρέχουμε υπηρεσίες συντήρησης και προσαρμογής του λογισμικού σε κάθε τύπου λειτουργικό σύστημα, σε κάθε τύπου συσκευή.

Κατά την διάρκεια της πολυετούς εμπειρίας και ενασχόλησής μας με διάφορους κλάδους, η iBS έχει καταφέρει να αποκτήσει υψηλό γνωστικό υπόβαθρο για την ιδιότυπη φύση των εκάστοτε επιχειρήσεων, με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να προσφέρει μια άκρως επαγγελματική προσέγγιση κατά περίπτωση. Σας παρουσιάζουμε λύσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών μας πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε έτοιμο προϊόν λογισμικού. Έχοντας ολοκληρώσει πολλά έργα λογισμικού και έχοντας εξασφαλίσει αυτοματοποιημένες υπηρεσίες για εκατοντάδες πελάτες μας, είμαστε ειδικοί σε:

  • Προσαρμογή χρήσης για επαγγελματικό εξοπλισμό της Bosch (Praesideo, BVMS and Dicentis Android Multimedia Devices).
  • Αναφορές, εργαλεία KPIs, προσαρμοσμένες διαδικτυακές εφαρμογές για τον τομέα της ναυτιλίας.
  • Εφαρμογή κρατήσεων για σκάφη αναψυχής.

Επιπλέον, έχουμε αποκτήσει εμπειρία στον κλάδο του Τουρισμού (Σύστημα Διαχείρισης Εκδρομών) και στην συνδεσιμότητα API, ενώ πάντα προσβλέπουμε σε νέες ευκαιρίες που θα ακονίσουν το μυαλό μας.

Freelancers vs iBS vs Large IT Outsourcers

Ανάπτυξη Λογισμικού

Προσφέρουμε τόσο την παροχή ορισμένων υπηρεσιών όσο και την ολοκληρωμένη υλοποίηση λογισμικού, επιδιώκοντας την τεχνική αριστεία σε κάθε στάδιο της αναπτυξιακής διαδικασίας.

Με προσοχή  και μέριμνα απέναντι στις επιχειρήσεις των πελατών μας, η iBS είναι έτοιμη να οργανώσει αποτελεσματικά και την εξωτερική ανάθεση ανάπτυξης λογισμικού σας και να δημιουργήσει μια ειδική ομάδα επαγγελματιών πληροφορικής οποιουδήποτε μεγέθους με ευέλικτους όρους για offshore έργα και έργα προσαρμοσμένης ανάπτυξης λογισμικού.

Είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε έργα σε οποιαδήποτε τεχνολογία, πληρώντας τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών. Το εύρος του έργου συζητείται και συμφωνείται στα αρχικά στάδια με μια σαφή και ειλικρινή συζήτηση για όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα.

Τεχνολογίες

Χρησιμοποιούμε διάφορες τεχνολογίες ανάπτυξης λογισμικού και δεσμευόμαστε να συμβαδίζουμε με τις τελευταίες τάσεις, εργαλεία και τεχνολογίες της ανάπτυξης λογισμικού. Έχουμε υψηλή κατάρτιση στην υλοποίηση λογισμικού και παρέχουμε ποιοτικές εφαρμογές με χρήση των παρακάτω τεχνολογιών:

  • Back-end: .NET, C#, PHP (Laravel)
  • Mobile: Java, REACT
  • Frontend: HTML5, CSS3, JavaScript
  • Βάσεις Δεδομένων: Ms SQL Server, MySQL

Εξασφαλίζουμε ότι η αρχιτεκτονική ενός λογισμικού επιτρέπει αλλαγές χωρίς επίπτωση στην απόδοσή του.

Τομείς Εξειδίκευσης

Οι Υπηρεσίες Ανάπτυξης Λογισμικού της iBS έχουν εξειδικευτεί σε πολλούς κλάδους:

Ναυτιλία

Υγειονομική Περίθαλψη

Λιανικό Εμπόριο

Βιομηχανίες

Επαγγελματικές Υπηρεσίες

Μεταφορικές

Αθλητισμός

Εφοδιασμός