Εταιρικό προφίλ της iBS

Η iBS Συστήματα Πληροφορικής ΕΠΕ εδρεύει στον Πειραιά από το 1995 και παρέχει Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Πληροφορικής, Υπηρεσίες Ολοκλήρωσης Πληροφοριακών Συστημάτων, Ανάπτυξης Λογισμικού και Φιλοξενίας Δικτυακών Τόπων σε Eλληνικά Data-centers.

Για περισσότερα από 23 χρόνια υλοποιούμε έργα πληροφορικής για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο της Ναυτιλίας, της Βιομηχανίας, του Τουρισμού και άλλων κλάδων. Εταιρίες και Οργανισμοί όπως η Βουλή των Ελλήνων, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, η DHL, η Niovis Shipping, η Arkadia Foodstore και άλλες σημαντικές εταιρίες, βασίζονται στις λύσεις πληροφορικής που έχουμε υλοποιήσει για τις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Διατηρώντας υψηλή τεχνική κατάρτιση στην επιστήμη της Πληροφορικής, εξελίσσουμε την τεχνογνωσία μας εναρμονισμένοι στο σήμερα. Στοχεύουμε σε τομείς όπως η Ολοκλήρωση Πληροφοριακών Συστημάτων, Δικτύωση, Ανάλυση Δεδομένων και στην Ασφάλεια και Προστασία Πληροφοριών Συστημάτων. Σε αυτή την πολυετή μας διαδρομή, διατηρούμε στενή συνεργασία με διεθνείς κατασκευαστικούς οίκους όπως Bosch, Microsoft, HP, Oracle, CA, Panda και άλλους τεχνολογικούς αρωγούς της πληροφορικής με μοναδικό μέλημα: την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των Πελατών μας.

200+ online ιστότοποι

φιλοξενούνται στις cloud hosting υποδομές μας, σε ελληνικά Datacenter

23+ έτη, Πληροφορικής

συναρπαστικό ταξίδι, από την εποχή του Novell μέχρι σήμερα

600+ ολοκληρωμένα έργα

με ευχαριστημένους πελάτες συμπεριλαμβανομένων μεγάλων οργανισμών και μικρών - μεσαίων επιχειρίσεων

Επιλεγμένοι Πελάτες

Επιχειρησιακές αρχές

Έξυπνη Επικοινωνία

Δεν θα νιώσετε καμία διαφορά όπου κι αν βρίσκεστε. Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, οι πληροφορίες σχετικά με το έργο και την πρόοδό του μπορούν να είναι διαθέσιμες όλο το εικοσιτετράωρο.

Επιχειρησιακές αρχές

Είμαστε ειδικοί στο να γεφυρώνουμε τις αποστάσεις ανάμεσα σε διαφορετικές επιχειρηματικές κουλτούρες και παραδόσεις. Οι συνεργασίες μας βασίζονται στον σεβασμό των τοπικών προσεγγίσεων και των επιχειρηματικών πρακτικών των πελατών μας ενώ παράλληλα αξιοποιούμε τα πλεονεκτήματα της παγκοσμιοποίησης.

Ευρηματικότητα και επαγγελματισμός

Παρόλο που οι λύσεις μας βασίζονται σε εκλεπτυσμένες  τεχνολογίες,  παραμένουν εύκολες στην χρήση και κατανοητές. Ξέρουμε πως να μετατρέψουμε τα περίπλοκα πράγματα σε απλά και εύχρηστα

Επαληθεύσιμες πληροφορίες

Όχι μόνο λόγια. Η iBS παρέχει έγγραφα, αναφορές, υλικό και άλλες απτές αποδείξεις που επαληθεύουν την τεχνογνωσία της: δεν κάνουμε ποτέ αβάσιμους ισχυρισμούς.

Συνεργάτες