Ηλεκτρονική Ψηφοφορία

Γνωρίζουμε ότι η παραδοσιακή ψηφοφορία μπορεί να είναι εξουθενωτική για όσους συμμετέχουν.

Για αυτό μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για υποστήριξη σε κάθε βήμα της μετάβασης στην ηλεκτρονική ψηφοφορία.

eVoting Application για Συσκευές Dicentis Multimedia

Μια μοναδική εφαρμογή για τις Συσκευές Dicentis Multimedia. Με τις ψηφοφορίες στη γλώσσα σας και απίστευτη εμπειρία για έως και 300 ταυτόχρονες συνδέσεις

Οθόνες Προβολής Αίθουσας

Η διαχείριση των σημείων προβολής γίνεται πολύ εύκολα μέσω της κεντρικής κονσόλας της εφαρμογής.

Έξυπνες αποφάσεις λαμβάνονται εδώ

Λάβετε τις απαντήσεις που χρειάζεστε και εφαρμόστε την αποτελεσματική και ασφαλή λύση ψηφοφοριών μαζί μας, σήμερα.

Με το eVoting Application, μπορείτε να έχετε μια καλύτερη εμπειρία ψηφοφοριών.

Αποτελεσματικό

Το eVoting Application είναι το λογισμικό που χρειάζεστε για να κάνετε την ηλεκτρονική ψηφοφορία πραγματικότητα.

Ασφαλές

Επιτέλους, απρόσκοπτη λειτουργία ψηφοφορίας και μικροφώνου με κρυπτογραφημένες ψήφους για μεγάλες ψηφοφορίες.

Με πλήρως ελέγξιμες ψηφοφορίες. Ακολουθούμε με συνέπεια αυστηρά πρωτόκολα ασφαλείας ιδανικά για κοινοβουλευτικές ψηφοφορίες .

Ευέλικτο

Διασύνδεση χρήστη στη γλώσσα σας, και παραμετροποίηση ψηφοφοριών σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Συνεπώς είτε χρειάζεστε παραμετροποιημένη αναφορά αναλύσεων, ή ακόμα συμβουλές για το πως να μεταβείτε από τη συμβατική ψηφοφορία στην ηλεκτρονική, είμαστε εδώ για εσάς.

Bosch Dicentis Multimedia IP Devices

Το DICENTIS Conference System είναι η επαναστατική πλατφόρμα με βάση το πρωτόκολο IP, για τον ενοποιημένο συνεδριακό κόσμο του μέλλοντος. Οι συσκευές Bosch Dicentis Multimedia είναι επαναστατικές γιατί εκτός του ότι χρησιμοποιούν το eVoting Application, είναι ανοιχτές και για την ανάπτυξη Εφαρμογών. Με άλλα λόγια μπορούμε να υλοποιήσουμε τις ιδέες σας για μια αξιόπιστη κατά παραγγελία Εφαρμογή

Οι Συσκευές DICENTIS με οθόνη αφής 7 ιντσών, παρέχουν πολλές λειτουργίες συνεδρίου. Είναι δυνατή η γρήγορη αναγνώριση συμμετεχόντων μέσω μαγνητικής κάρτας NFC. 

Τμήματα του eVoting Application

Android Client Ψηφοφοριών

Το eVoting Application που τρέχει πάνω στις συσκευές Bosch Dicentis Multimedia, είναι ικανό να διαχειριστεί κάθε είδους ψηφοφορία. Ένα σύστημα με πλήρη ασφάλεια και διαχειριζόμενο από τον admin. Πιο αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα:

 • Πολυγλωσσική διασύνδεση χρήστη
 • Παραμετροποίηση της ψηφοφορίας ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών
 • Ασφαλής, αξιόπιστη και απρόσκοπτη λειτουργία των ψηφοφοριών
 • Ταχύτατη απόκριση στην ταυτόχρονη χρήση από μεγάλο πλήθος χειριστών

 

Οθόνες Προβολής Αίθουσας

Τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών εμφανίζονται στις μεγάλες οθόνες προβολής, στο διαδίκτυο και στο κανάλι της τηλεόρασης. Η διαχείριση των σημείων προβολής γίνεται πολύ εύκολα μέσω της κεντρικής κονσόλας της εφαρμογής.

 • Κεντρική Διαχείρηση για τις Οθόνες Αίθουσας
 • Εύκολη στη χρήση διασύνδεση Admin για Windows
 • Ταχεία απόκριση σε όλες τις Οθόνες Αίθουσας
 • Μηδενική Διαχείριση Συσκευών

Διαχείριση από Windows

Οι λειτουργικές προδιαγραφές μιας ψηφοφορίας μπορεί να έχουν πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Συνεπώς, η εγγραφή ομιλητών και αντιπροσώπων ψηφοφορίας θα δυσκόλευαν οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή. Με σιγουριά το eVoting Application μπορεί να χειριστεί κάθε είδους εγγραφή και τρόπο ψηφοφορίας.

 • Έλεγχος Ψηφοφορίας σε πραγματικό χρόνο
 • Αυτοματοποιημένα αποτελέσματα ψηφοφοριών βάση προσαρμόσιμων κανόνων
 • Εξαγωγή αποτελεσμάτων ψηφοφορίας σε αρχεία Word, Excel, PDF

Τομείς Εξειδίκευσης

Πάνω απ’όλα, προσφέρουμε πλήρως διαχειριζόμενες και προσαρμόσιμες λύσεις ψηφοφοριών για οργανισμούς, συνέδρια και κοινοβούλια. Η ομάδα μας για ανάπτυξη εφαρμογών μπορεί να συμπεριλάβει μια πληθώρα τεχνικών προσαρμογών, Γλωσσικών επιλογών, τύπων Ψηφοφοριών και άλλα. Επιπρόσθετα θα λάβετε εκτεταμένη υποστήριξη ώστε να καλυφθούν οι όποιες ανάγκες σας.

Συνεπώς, ολόκληρη η εμπειρία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας μπορεί να διαχειριστεί από την έμπειρη ομάδα μας, αφήνοντας τα δύσκολα κομμάτια πάνω μας.

Απόδειξη Ορθότητας της Ιδέας

Κατά συνέπεια, επειδή πιστεύουμε ότι τα έργα είναι σημαντικότερα από τα λόγια, ένα από τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά κοινοβούλια χρησιμοποιεί το δικό μας eVoting Application, η Βουλή των Ελλήνων!

Πιθανότατα η μεγαλύτερη εγκατάσταση στην Αίθουσα του Κοινοβουλίου, 300 συσκευές Dicentis Multimedia που χρησιμοποιούνται για ψηφοφορίες, είναι η απόδειξή μας για την ορθότητα της ιδέας!

Ξεκινώντας

Πάνω απ’ όλα, Εκτιμούμε τη συνεργασία με τους πελάτες μας. Συνεπώς, είμαστε πρόθυμοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας για τη δημιουργία της καλύτερης εμπειρίας ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Επικοινήστε μαζί μας και θα σας συμβουλεύσουμε δωρεάν για το πως να μεταβείτε από την παραδοσιακή, στην ηλεκτρονική ψηφοφορία.