Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Η iBS προσφέρει ποικίλες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων στο σύννεφο (cloud), συμπεριλαμβανομένων απλών και οικονομικά αποδοτικών πλάνων εκκίνησης για την ιστοσελίδα σας, ευέλικτη κοινόχρηστη φιλοξενία και φιλοξενία εικονικών ιδιωτικών εξυπηρετητών (VPS). Θα βρείτε πλάνο που θα ταιριάζει στον προϋπολογισμό, τις ανάγκες της επιχείρησης και την τεχνική σας εμπειρία. Είτε δημιουργείτε τη πρώτη σας ιστοσελίδα, είτε αναζητάτε περισσότερη ελευθερία και ευελιξία, η iBS σας παρέχει τη λύση.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων Κοινής Χρήσης

Η φιλοξενία ιστοσελίδων κοινής χρήσης δεν απαιτεί γνώση ή διαχείριση του λειτουργικού συστήματος, γι’ αυτό είναι απλούστερη. Οι εύχρηστοι πίνακες ελέγχου και η δημιουργία σεναρίων για εργασίες εγκατάστασης και διαχείρισης απλοποιούν περαιτέρω την εμπειρία για τον τελικό χρήστη.

Φιλοξενία Virtual Private Server (VPS)

Η τεχνολογία ”Εικονικοποίηση” (Virtualization) σας δίνει διαδικτυακή πρόσβαση σε έναν φιλοξενούμενο εικονικό διακομιστή. Το VPS της iBS χρησιμοποιεί ένα σύστημα που ονομάζεται ”Parallels Virtuozzo”, το οποίο με την σειρά του χρησιμοποιεί μόνο ένα αντίγραφο του λειτουργικού συστήματος (Windows ή Linux) μεταξύ όλων των εικονικών μηχανών σε ένα φυσικό διακομιστή (server). Η προσέγγιση μας, οδηγεί σε μια οικονομικά αποδοτική εικονικοποίηση και σε μια αποτελεσματική κατανομή των πηγών διακομιστών φιλοξενίας, με την ικανότητα να προστεθούν επιπλέον πόροι όταν αυτό είναι διαθέσιμο.

Αποκλειστικοί Εξυπηρετητές (Dedicated Servers)

Ισχυροί και ειδικά διαμορφωμένοι διακομιστές φιλοξενούνται στην LAMDA HELLIX (Ελλάδα), μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Υψηλή απόδοση και ανταγωνιστικές λύσεις σε βραβευμένες υποδομές. Η LAMDA HELLIX είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που παρέχει υποδομή Data Center και υπηρεσίες Εξωτερικής ανάθεσης, πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001:2008 και ISO/IEC 27001:2005.

 

Επίσης για όλες τις υπηρεσίες φιλοξενίας συμπεριλαμβάνονται:

  • Εγκατάσταση του WordPress με ”ένα κλικ”, του καλύτερου και πιο χρησιμοποιημένου συστήματος διαχείρισης περιεχομένου (CMS) στον κόσμο,
  • Δωρεάν ενεργοποίηση των υπηρεσιών Cloudflare για μέγιστη ταχύτητα και αυξημένη ασφάλεια,
  • Δωρεάν ενεργοποίηση του πιστοποιητικού SSL μέσω του πίνακα ελέγχου PLESK, ώστε η ιστοσελίδα σας να λειτουργήσει καταλλήλως υπό το πρωτόκολλο https, δίχως την ένδειξη ”μη ασφαλής”.

Small Hosting

50€ το χρόνο

To Small Hosting είναι ιδανικό για επιχειρήσεις με περιορισμένη τεχνική εμπειρία, που θέλουν μια βασική φιλοξενία ιστοσελίδων με μια εύχρηστη εργαλειοθήκη.
- 1 Ιστοσελίδα
- 2 GB χώρο στον δίσκο, 10GB Εύρος Ζώνης

- Τηλεφωνική Υποστήριξη
- Δωρεάν SSL


Παραγγείλετε Τώρα

Medium Hosting

135€ το χρόνο

Το Medium Hosting είναι ιδανικό για επιχειρήσεις με περιορισμένη τεχνική εμπειρία, που επιθυμούν πολλαπλές ιστοσελίδες φιλοξενίας με μια εύχρηστη εργαλειοθήκη. 
- 5 Ιστοσελίδες
- 5 GB χώρο στον δίσκο, 20GB Εύρος Ζώνης
- Τηλεφωνική Υποστήριξη
- Δωρεάν SSL


Παραγγείλετε Τώρα

Advanced Hosting

200€ το χρόνο

Το Advanced Hosting είναι ιδανικό για επιχειρήσεις με περιορισμένη τεχνική εμπειρία, που επιθυμούν μια πολλαπλή φιλοξενία ιστοσελίδων με μια εύχρηστη εργαλειοθήκη. 
- 10 Ιστοσελίδες
- 10 GB χώρο στον δίσκο, 30GB Εύρος Ζώνης
- Τηλεφωνική Υποστήριξη
- Δωρεάν SSL


Παραγγείλετε Τώρα

Premium Hosting

500€ το χρόνο

Το Premium Hosting είναι ιδανικό για επιχειρήσεις με μέτρια τεχνική εμπειρία, που επιθυμούν πολλαπλούς ιστοτόπους με ανάθεση της διαχείρισης των αντιγράφων ασφαλείας.
- 50 Ιστοσελίδες
- 50 GB χώρο στον δίσκο, 500GB Εύρος Ζώνης
- Τηλεφωνική Υποστήριξη
- Δωρεάν SSL


Παραγγείλετε Τώρα

Πραγματικοί Πόροι

Επειδή από GB σε GB υπάρχει διαφοροποίηση, χρησιμοποιείστε των χώρο του σκληρού σας δίσκου όπως ακριβώς επιθυμείτε

f

Πολλαπλές εκδόσεις PHP

Πολλαπλές εκδόσεις PHP για κάθε domain ή subdomain του διαδικτυακού πλάνου φιλοξενίας σας.

Αντίγραφα ασφαλείας

Διαθέσιμα αντίγραφα ασφαλείας για backup σε περίπτωση προβλήματος. Χρησιμοποιείστε τα για να επαναφέρετε εύκολα τα δεδομένα σας.

Τομείς Εξειδίκευσης

Η ομάδα υλοποίησης λογισμικού της iBS έχει εξειδικευτεί σε πολλούς κλάδους:

  • Ναυτιλία
  • Υγειονομική Περίθαλψη
  • Λιανικό Εμπόριο
  • Βιομηχανία
  • Επαγγελματικές υπηρεσίες

Επίσης στους τομείς εξειδίκευσης μας συμπεριλαμβάνονται ο Αθλητισμός, οι Μεταφορικές και οι εταιρείες Εφοδιαστικής αλυσίδας.

Ο επαγγελματισμός είναι το πλεονέκτημα μας

Προσφέρουμε υπηρεσίες υποστήριξης 1ου, 2ου ή 3ου βαθμού για τον φιλοξενούμενο ιστότοπο, ηλεκτρονικό κατάστημα, portal ή εφαρμογή. Η ομάδα της iBS θα λάβει υπόψιν όλες τις παραμέτρους όπως ασφάλεια, αποδοτικότητα, διαθεσιμότητα, κόστος και θα σας προτείνει ένα πλάνο φιλοξενίας ταιριαστό με τις ανάγκες σας.