Τα νέα μας

Η ψηφιακή εποχή την οποία διανύουμε αποτελεί πέρα από ευκαιρία ανάπτυξης, το νέο οικοσύστημα ύπαρξης για κάθε επιχείρηση.

Στο οικοσύστημα τεχνολογιών πληροφορικής, συντελούνται διαρκώς ραγδαίες εξελίξεις που επιτάσσουν τον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεων με τα κατάλληλα λογισμικά μέσα. Η ομάδα της iBS, αφουγκράζεται τις ανάγκες των επιχειρήσεων, διαθέτει πολύτιμη και πολυετή εμπειρία και αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη πληροφορικής που στέκεται αρωγός σε αυτή την προσπάθεια εξέλιξης!

Σε τούτες τις γιορτινές ημέρες, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε ολόψυχα για την εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια και να σας ευχηθούμε από καρδιάς Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2019!

Ευελπιστούμε ο δεσμός συνεργασίας που έχουμε αναπτύξει, να ενδυναμωθεί και μαζί να επιτύχουμε ακόμα περισσότερα. Στην ψηφιακή εποχή όλοι μας έχουμε σημαντικό ρόλο και μόνο με τις πράξεις μας μπορούμε να επηρεάσουμε την εξέλιξη της. Υιοθετώντας σύγχρονα λογισμικά, διαμορφώνοντας κατάλληλα τον τεχνολογικό εξοπλισμό για την επιτυχή χρήση του, συμβάλουμε στην ψηφιακή οικολογία, συμμετέχουμε ενεργά στο νέο εκκολαπτόμενο ψηφιακό οικοσύστημα.