Παραγωγή Ιστοτόπων

Ολοκληρωμένες λύσεις για Εταιρικούς ιστότοπους, διαδικτυακές πύλες και ηλεκτρονικά καταστήματα  για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που αναζητούν μοντέρνους τρόπους συνεργασίας με πελάτες και συνεργάτες.

Για περισσότερα από 12 χρόνια, η ομάδα της iBS εξελίσσοντας την τεχνογνωσία της σε UI σχεδιασμό και ανάπτυξη κώδικα για να γίνει ο σωστός συνεργάτης για το δικό σας έργο. Περισσότερα από 200 έργα παραγωγής ιστοτόπων έχουν παραδοθεί από την iBS σε επιχειρήσεις που ανήκουν στους κλάδους δραστηριοτήτων: της Ναυτιλίας, της Υγειονομικής Περίθαλψης, της Ναυτιλίας, της Βιομηχανίας, του Τουρισμού και του Αθλητισμού.

Οι υπηρεσίες παραγωγής ιστοτόπων αφορούν, από την δημιουργία απλών σελίδων κειμένου έως και την υλοποίηση σύνθετων διαδικτυακών εφαρμογών και εφαρμογών ηλεκτρονικών καταστημάτων. Εφαρμόζουμε στις ιστοσελίδες μας λειτουργικότητα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη, συμπεριλαμβάνοντας τον απαιτούμενο κώδικα και τις κατάλληλες προσθήκες.

 

200+ online ιστότοποι

φιλοξενούνται στις cloud hosting υποδομές μας, σε ελληνικά Datacenter

23+ έτη, Πληροφορικής

συναρπαστικό ταξίδι, από την εποχή του Novell μέχρι σήμερα

600+ ολοκληρωμένα έργα

με ευχαριστημένους πελάτες συμπεριλαμβανομένων μεγάλων οργανισμών και μικρών - μεσαίων επιχειρίσεων

Είδη ιστοτόπων

B2C Διαδικτυακές Πύλες

Είτε πρόκειται για πωλήσεις προϊόντων είτε για παροχή υπηρεσιών, μία αυτοματοποιημένη διαδικτυακή πύλη είναι το σωστό εργαλείο για την ΄εδραίωση μιας μακροπρόθεσμης σχέσης με τους πελάτες σας.

Λαμβάνοντας ως ελάχιστη απαίτηση τις παραμέτρους χρηστικότητας (πλοήγηση, χρόνος απόκρισης, αξιοπιστία και περιεχόμενο), εξασφαλίζουμε την ευχρηστία του διαδικτυακού σας πύλης εφαρμόζοντας τι ακόλουθες λειτουργίες για την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης:

 • πλήρη, ελεγχόμενη λήψη παραγγελιών
 • πολλοί ασφαλείς τρόποι πληρωμής
 • ιστορικό λογαριασμών, αγορών και συναλλαγών
 • αναφορές, στατιστικά κ.α.

Δείγμα έργων για τα B2C customer portal

Ειδησεογραφικός Ιστότοπος

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημοσιεύσετε τον νέο σας ειδησεογραφικό ιστότοπο, για τον ηλεκτρονικό κόσμο που σας ενδιαφέρει. Με το φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον και τις τεράστιες δυνατότητες που σας προσφέρουμε, όπως του chat, των forums, των blogs, των events, την υποστήριξη αρχείων πολυμέσων και ακόμα περισσότερα, οι ειδησεογραφικοί μας ιστότοποι, ενημερώνουν και ενώνουν τα μέλη των κοινοτήτων, ενισχύοντας την συνεργασία και την εδραίωση σχέσεων μεταξύ τους, για την ανταλλαγή εμπειριών και ιδεών.

Εταιρικοί Ιστότοποι

Εταιρικοί ιστότοποι που δημιουργούνται για να προσφέρουν ισχυρές συνεργασίες, να επιτυγχάνουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και να εκτοξεύουν τις πωλήσεις. Πιστεύουμε ότι ένας εταιρικός ιστότοπος πρέπει να είναι το καθημερινό εργαλείο για όλο το προσωπικό της εταιρίας και όχι μόνο για τον εκπρόσωπο πωλήσεων της. Εαν υλοποιηθεί σωστά ο εταιρικός ιστότοπος, μπορεί να πείσει όσους επηρεάζουν την απόφαση του τελικού πελάτη σας (π.χ. ο υπεύθυνος προμηθειών), παρέχοντας εργαλεία και ενημερωτικούς πόρους για να προσφέρετε εύκολα τα προϊόντα σας και τις υπηρεσίες
 
Εργαλεία λογισμικού για την μέτρηση και την προσαρμογή, εξειδικευμένοι διαμορφωτές, παραγωγή αναφορών και εποπτικά εργαλεία  – αφήστε τους ειδικούς μας να μεριμνήσουν για όλη τη λειτουργία του εταιρικού ιστότοπου σας, με στόχο την βελτίωση των εταιρικών σας σχέσεων με την αρωγή της αμφίδρομης ηλεκτρονικής επικοινωνίας.

Υπηρεσίες Παραγωγής Ιστοτόπων

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες παραγωγής ιστοτόπων, επιδιώκοντας την τεχνική αριστεία σε κάθε στάδιο της διαδικασίας ανάπτυξης.

 • Σχεδιασμός ιστοτόπου: με μοντέρνο, ευέλικτο περιβάλλον χρήστη ώστε να προβάλλεται σωστά σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης και σε κάθε τύπου οθόνη.
 • Παραγωγή ιστοτόπων: από το Α έως το Ω, ξεκινώντας απο την ανάλυση για τον καθορισμό των αναγκών έως την υλοποίηση και την αποτίμηση χρηστικότητας.
 • Ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά.
 • Μετάπτωση: αποκτήστε ένα νέο διαδικτυακό τόπο που θα ταιριάζει στις αυξανόμενες ανάγκες σας και εμείς θα φροντίσουμε για την ορθή μετάπτωση των δεδομένων και του περιεχομένου σας από τον προηγούμενο διαδικτυακό σας τόπο.
 • Συντήρηση και υποστήριξη.
 • Βελτιστοποίηση – Τακτικές ενημερώσεις ιστοτόπου για βελτίωση της λειτουργικότητας.
 • Διαγνωστικοί έλεγχοι ασφαλείας, ενημερώσεις λογισμικού, επικαιροποίηση τρεχουσών μέτρων ασφαλείας για την ανίχνευση και την εξάλειψη των τρωτών σημείων.

Τεχνολογίες

Εφαρμόζουμε τις καταλληλότερες τεχνολογίες για τις ανάγκες της επιχείρησής σας και διασφαλίζουμε ένα υψηλό επίπεδο εξατομίκευσης και χρηστικότητας του ιστοτόπου σας. Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη ιστοσελίδων, προσφέρουμε:

 • Ανάπτυξη κώδικα PHP, C# από το μηδέν
 • Λύσεις βασισμένες σε CMS χρησιμοποιώντας WordPress και WooCommerce

Διασφαλίζουμε ότι η αρχιτεκτονική του ιστότοπου επιτρέπει τις αλλαγές χωρίς επιπτώσεις στις επιδόσεις του. Είτε πρόκειται για έναν μεγάλο ιστότοπο που εξυπηρετεί εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες με πολύπλοκες λειτουργίες είτε μια μικρή έξυπνη λύση, οι ειδικοί μας διασφαλίζουν ότι η επιχείρηση του πελάτη θα επωφεληθεί με μια ισχυρή εικόνα στο διαδίκτυο.

 • Front-end: HTML, CSS, JavaScript (Angular, κ.λπ.)
 • Back-end: PHP, Laravel Framework, C#

Έργα μας

Τομείς Εξειδίκευσης

Οι Υπηρεσίες Παραγωγής Ιστοτόπων της iBS έχουν εξειδικευτεί σε πολλούς κλάδους:

 • Ναυτιλία
 • Υγειονομική Περίθαλψη
 • Λιανικό Εμπόριο
 • Βιομηχανίες
 • Επαγγελματικές Υπηρεσίες

Επίσης στους κλάδους εξειδίκευσής μας συμπεριλαμβάνονται ο Αθλητισμός, οι Μεταφορικές και οι εταιρείες εφοδιαστικής αλυσίδας.

Ξεκινώντας

Εκτιμούμε τη συνεργασία με τους πελάτες μας και είμαστε πρόθυμοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας για τη δημιουργία της καταλληλότερης συμφωνίας συντήρησης. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας συμβουλεύσουμε δωρεάν για το πως μπορούν να υλοποιηθούν οι ιδέες σας.