Εταιρικός ιστότοπος για την anatoliakinita.gr, Εταιρία Διαχείρισης Ακινήτων

Ολοκληρώσαμε επιτυχώς τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της νέου εταιρικού ιστοτόπου της Ανατολή Ακίνητα. Ο πελάτης μας είναι Ελληνική εταιρεία που ειδικεύεται στο τομέα διαχείρισης ακινήτων, προσφέροντας διάφορες υπηρεσίες όπως αγοραπωλησίες, διαχείριση & εκμετάλλευση και κατασκευή & ανακαίνιση.

Η αποστολή της Ανατολή Ακίνητα είναι να εντοπίζει για τους πελάτες της την ιδανική ιδιοκτησία ή τον ιδανικό αγοραστή, με βάση τις ιδιαίτερες προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό τους. Με επίκεντρο τον άνθρωπο, την οικογένεια και την επιχείρηση, αναλαμβάνουν την αγορά, την πώληση, τη διαχείριση, τη κατασκευή και την ανακαίνιση ιδιωτικών και εμπορικών ακινήτων.

  • WordPress
  • DIVI Builder

Επεξεργαστήκαμε το DIVI θέμα του WordPress χρησιμοποιώντας κώδικα CSS σύμφωνα με τις συγκεκριμένες προδιαγραφές, διατηρώντας ταυτόχρονα την λειτουργικότητα του για την εμφάνιση σε κινητές συσκευές. Ως εκ τούτου, ο νέος ιστότοπος anatoliakinita.gr προωθεί αποτελεσματικά τις υπηρεσίες και άλλες δραστηριότητες της εταιρείας. Ο νέος ιστότοπος WordPress είναι φιλικός και βελτιστοποιημένος προς τις μηχανές αναζήτησης και προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS), εύκολο στην διαχείριση από τον πελάτη.

Επισκεφθείτε την ανακαινισμένη ιστοσελίδα anatoliakinita.gr και θα ήταν χαρά μας να μοιρασθείτε μαζί μας, τη γνώμη σας σχετικά με αυτό το έργο WordPress.

Σημειώστε πως η iBS εξασφαλίζει/εγγυάται πάντα υψηλού επιπέδου ασφαλείας των WordPress ιστοτόπων μέσω της χρήσης πολύ γνωστών WordPress plugins. Επιπρόσθετα, μελετήσαμε και μετρήσαμε όλα τα σημαντικά κριτήρια-κλειδιά προκειμένου να παραδώσουμε ένα εκσυγχρονισμένο και μοντέρνο ιστότοπο με υψηλούς δείκτες Βελτιστοποίησης στις Μηχανές Αναζήτησης (SEO). Η έμπειρη ομάδα ανάπτυξης λογισμικού της iBS διασφαλίζει πως αυτός ο ιστότοπος θα παραμείνει υγιής και ασφαλής μακροπρόθεσμα.

200+ online websites today

running in our cloud hosting infrastructure located in Greek datacenter and still growing

23+ years in IT business

exciting journey from the dawn of networking systems to the connected world

600+ completed projects

for happy customers from over 5 countries including industry leaders as well as SMEs