Εταιρικός ιστότοπος για την SQE Marine

Πραγματοποιήσαμε την ανάπτυξη του νέου sqemarine.com χρησιμοποιώντας WordPress και το θέμα Divi της Elegant Themes. Το θέμα τροποποιήθηκε εμφανισιακά με κώδικα CSS σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, διατηρώντας παράλληλα το responsive design. Υπάρχει αυτόνομη επιλογή επιλεγμένων προϊόντων και υπηρεσιών από τους διαχειριστές του ιστοτόπου στην αρχική σελίδα, καθώς και αυτόματη προβολή ημερομηνιών ερχόμενων εκπαιδευτικών σεμιναρίων.

Χρησιμοποιήσαμε το plugin Gravity Forms για να υλοποιήσουμε και να διευκολύνουμε τη παραγγελία προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρονται στον ιστότοπο. Γράψαμε κώδικα PHP που επεκτείνει τις δυνατότητες αυτόματης προβολής περιεχομένου των ιστοσελίδων, προσαρμόζοντας την εμφάνιση πληροφοριών των προϊόντων και παρέχοντας νέες δυνατότητες φιλτραρίσματος.

Κατά συνέπεια, ο ιστότοπος του νέου sqemarine.com προωθεί αποτελεσματικά τα προϊόντα, υπηρεσίες και άλλες δραστηριότητες της επιχείρησης. Σε αυτό βοηθά ο φιλικός σχεδιασμός του, η βελτιστοποίηση εύρεσης του από μηχανές αναζήτησης και η διευκόλυνση της διαχείρισής του από τον πελάτη.

Επισκεφθείτε τον ανανεωμένο ιστότοπο: www.sqemarine.com

200+ online ιστότοποι

φιλοξενούνται στις cloud hosting υποδομές μας, σε ελληνικά Datacenter

23+ έτη, Πληροφορικής

συναρπαστικό ταξίδι, από την εποχή του Novell μέχρι σήμερα

600+ ολοκληρωμένα έργα

με ευχαριστημένους πελάτες συμπεριλαμβανομένων μεγάλων οργανισμών και μικρών - μεσαίων επιχειρίσεων