Υπηρεσίες Microsoft Office 365

Το Microsoft Office 365 προσφέρει υπηρεσία, βασισμένη στην τεχνολογία νέφους (cloud-based service), η οποία έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την επιχείρησή σας με ασφάλεια, αξιοπιστία και παραγωγικότητα του χρήστη. Το Office 365 παρέχει μια πραγματικά επαναστατική εμπειρία, από το πλεονέκτημα χρήσης του λογισμικού ως συνδρομητική υπηρεσία ανά χρήστη έως την εύκολη διαχείριση όλων των λογισμικών του.

Το Office 365 παρέχει τα κατάλληλα εργαλεία παραγωγικότητας όπως απόδοση, κινητικότητα, αξιοπιστία και ασφάλεια που χρειάζονται οι ομάδες κάθε οργανισμού οποιουδήποτε μεγέθους. Υπάρχουν διάφοροι τύποι συνδρομών προσανατολισμένοι στις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης, διατηρώντας την πληθώρα λογισμικών χωρίς να επηρεάζουν αρνητικά τον προϋπολογισμό σας.

Έλεγχος και Ασφάλεια
Το Office 365 έχει ενσωματωμένα συστήματα ασφάλειας και ελέγχων σχετικά με το ποιος ή τι, μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτό, έτσι ώστε η επιχείρηση σας να επικεντρωθεί σε ότι πραγματικά πρέπει να την απασχολεί. 

Οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή
Η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι το μόνο που χρειάζεστε για να σας βοηθήσει να συνδεθείτε στην εταιρική σας πλατφόρμα. Πάρτε παντού μαζί σας, το γραφείο σας και εργαστείτε οποιαδήποτε στιγμή χωρίς να επενδύσετε σε εξοπλισμού πληροφορικής.

Οργανωθείτε
Σας προσφέρει την πιο έμπιστη και αποτελεσματική πλατφόρμα για να συνεργαστείτε, να επικοινωνήσετε και να αποθηκεύσετε όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε την δική σας επιχειρηματική ιστορία επιτυχίας.

Διαθέτουμε την κατάλληλη εμπειρία, τις ικανότητες και την καινοτομία ώστε να αποτελέσουμε την προστιθέμενη αξία σε έναν οργανισμό, βοηθώντας τον να υιοθετήσει την πλατφόρμα του office 365 και να την διαχειριστεί αποτελεσματικά. Ανακαλύψτε περισσότερα σχετικά με το πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε την επιτυχία της επιχείρησης σας.

Exchange Online Plan 1

48€ ανά έτος

Ιδανικό για επαγγελματίες και εταιρίες που χρειάζονται ασφαλή και αξιόπιστο business-class ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, με 50 GB mailbox ανά χρήστη και τεχνική κάλυψη υψηλής προτεραιότητας για την καθημερινή τους εργασία.
- 50 GB αποθηκευτικού χώρου στο Mailbox
- Κοινόχρηστο Ημερολόγιο, Επαφές και Φάκελοι
- Υψηλής Προτεραιότητας Τηλεφωνική Υποστήριξη
- Χρέωση εγκατάστασης 40€, συμπεριλαμβανομένης της μετάπτωσης Mailbox


Παραγγείλετε Τώρα

Office 365 Business Premium

135€ ανά έτος

Ιδανικό για εταιρίες που χρειάζονται όλα τα χαρακτηριστικά του Exchange Online Plan 1, καθώς και πλήρως εγκατεστημένο Office, 1 TB αποθηκευτικού χώρου και κοινή χρήση αρχείων, τηλεδιάσκεψη και πολλά άλλα.
- 50 GB αποθηκευτικού χώρου στο Mailbox
- 1 TB αποθηκευτικού χώρου αρχείων
- Desktop εκδόσεις του Office 2016:
- Outlook, Word, Excel, PowerPoint, Access, OneNote
- Κοινόχρηστο ημερολόγιο, Επαφές και Φάκελοι
- Υψηλής Προτεραιότητας Τηλεφωνική Υποστήριξη
- Αμοιβή εγκατάστασης 60€, συμπεριλαμβανομένης της μετάπτωσης Mailbox


Παραγγείλετε Τώρα

Αναδιαμορφώστε την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας

H συνεργασία είναι ο τρόπος με τον οποίο φέρνουμε εις πέρας τις δυσκολίες στον εργασιακό χώρο. Η Microsoft και η iBS επιδίωξαν να διευκολύνουν και να αυξήσουν τα επίπεδα συνεργασίας, μέσω της δημιουργίας μιας σειράς ολοκληρωμένων εφαρμογών και υπηρεσιών που έχουν σχεδιαστεί για να απομακρύνουν τα εμπόδια που περιορίζουν την ανάπτυξη και να ενδυναμώσουν τις ομάδες με στόχο να κάνουν και να επιτύχουν περισσότερα.

Η δημιουργία ροής εργασίας, η αυτοματοποίηση και η ασφαλής συνεργασία είναι όλα εκείνα που η ομάδα της iBS σας βοηθάει να επιτύχετε. Θα σας βοηθήσουμε επίσης να λάβετε τις καλύτερες τιμές και να αποκτήσετε ένα σωστό πλάνο χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία μας.

  • Η iBS είναι ένας συνεργάτης της Microsoft που υποστηρίζει τις λύσεις cloud του Office 365.
  • Είμαστε ειδικοί στις υπηρεσίες σύννεφου (cloud).
  • H iBS είναι εταιρία που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής.
  • Βοηθάμε τις επιχειρήσεις να επιτύχουν περισσότερα με την επένδυση τους σε τεχνολογία.
/

Μετάπτωση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου

Το Office 365 υποστηρίζει διάφορους τρόπους για την μετεγκατάσταση των δεδομένων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ημερολογίου και επαφών από το υπάρχον περιβάλλον μηνυμάτων σας στο Office 365. Με βάση την υπάρχουσα πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων, η διαδικασία μπορεί να περιλαμβάνει πολλά περίπλοκα βήματα και εκτιμήσεις. Μια πληθώρα προβλημάτων μπορεί να προκύψει κατά την διάρκεια της μετάβασης στο Office 365, η οποία μπορεί να κυμαίνεται από τον τύπο της μετάβασης, τις απαιτήσεις ασφάλειας και συμμόρφωσης, τις ανησυχίες σχετικά με το εύρος ζώνης, υβριδικές προϋποθέσεις, τις εξαγωγές προηγούμενων τύπου αρχείων καθώς και την πολιτική διατήρησης.

Προσφέρουμε υπηρεσίες ενοποίησης και υποστήριξης για το Office 365 με τις υπάρχουσες υπηρεσίες καταλόγου σας για την εγκατάσταση στον Exchange Server, την ενσωμάτωση του Skype για επιχειρήσεις και την πλατφόρμα συνεργασίας Sharepoint.

Τομείς Εξειδίκευσης

Η ομάδα υλοποίησης λογισμικού της iBS έχει εξειδικευτεί σε πολλούς κλάδους:

  • Ναυτιλία
  • Βιομηχανία
  • Media & Εκδηλώσεις
  • Λιανικό Εμπόριο

Επίσης στους τομείς εξειδίκευσης μας συμπεριλαμβάνονται ο Αθλητισμός και οι Μεταφορικές.

Ξεκινώντας

Εκτιμούμε τη συνεργασία με τους πελάτες μας και είμαστε πρόθυμοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας για τη δημιουργία της καταλληλότερης συμφωνίας συντήρησης. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας συμβουλεύσουμε δωρεάν για το πως μπορούν να καλυφθούν οι απαιτήσεις σας για υποστήριξη στο Office 365.