Επιλογή Σελίδας

Έργα της iBS

Έχουμε πραγματοποιήσει διάφορα έργα πληροφορικής σε διάφορους κλάδους και μεγέθη. Ενσωματώσεις συστήματος, συνδεσιμότητα δικτύου, ανάπτυξη προσαρμοσμένου λογισμικού, ιστότοποι WordPress και υπηρεσίες cloud.

Electronic Voting

Ηλεκτρονική Ψηφοφορία

Πελάτης: Βουλή των Ελλήνων | Δήμος Αθηναίων

Η ομάδα ανάπτυξης της iBS, σχεδίασε και υλοποίησε για τα Bosch Dicentis Multimedia, Android εφαρμογή για την εγγραφή ομιλητών και την ψηφοφορία των βουλευτών στην Ελληνική Γλώσσα. Η εξέλιξη της εγγραφής ομιλητών και των ψηφοφοριών εμφανίζεται σε πραγματικό χρόνο (realtime) στην οθόνη του χειριστή του συστήματος, στην οθόνη του προεδρείου και κατ’ επιλογή σε όποια άλλη οθόνη αποφασισθεί. Με την έναρξη της εγγραφής ομιλητών και της ψηφοφορίας, οι Βουλευτές δηλώνουν την πρόθεση συμμετοχής τους με τη χρήση της μαγνητικής τους κάρτας περνώντας την, στη μονάδα του εδράνου Bosch Dicentis.

Περισσότερα για το ELVOTE

Speakers Time

Πελάτης: Βουλή των Ελλήνων | Ανώτατο Δικαστήριο της Κροατίας

Η ομάδα ανάπτυξης της iBS σχεδίασε και ανέπτυξε το Speakers Time, μια ελαφριά εφαρμογή λογισμικού Windows, που χρησιμοποιείται για τη διαχείριση και προβολή του διαθέσιμου και τρέχοντος χρόνου του Ομιλητή και της οθόνης της επιφάνειας εργασίας του Παρουσιαστή οθόνη στις οθόνες της αίθουσας. Με το Speakers Time, μπορεί να παρουσιαστεί ένα σχέδιο, ένα έγγραφο ή ένας ιστότοπος, ακριβώς όπως εμφανίζεται στην οθόνη του παρουσιαστή – ενώ συμβαίνει, στις επιλεγμένες οθόνες οθονών της αίθουσας. Τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών, τα στατιστικά στοιχεία, τα γραφήματα και πολλά άλλα μπορούν να παρουσιαστούν από μια τρίτη εφαρμογή χωρίς προβλήματα.

Περισσότερα για το Speakers Time

Speakers Time

Υλοποίηση Λογισμικού

Client: Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

Ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί μια εφαρμογή λογισμικού που θα επέτρεπε στους εκφωνητές να μετατρέψουν τα μηνύματα κειμένου σε φωνητικά μηνύματα (text2speech). Αυτά τα μηνύματα κειμένου συνδυάζονται με αυτοματοποιημένα δεδομένα που δίνονται μέσω των δεδομένων του αεροδρομίου ως λεπτομέρειες πτήσης, αριθμοί ζώνης και πύλες. Τα φωνητικά μηνύματα που έχουν μετατραπεί ανακοινώνονται μέσω του Bosch Praesideo στη ζώνη του συγκεκριμένου αεροδρομίου. Ο κατάλογος των εντοπισμένων προκλήσεων μεγάλωσε ώστε να περιλαμβάνει όλα τα ακόλουθα που πρέπει να αντιμετωπίσει η ομάδα ανάπτυξης:
– Εύκολη κατανόηση των Bosch Praesideo SDK
– Εξαιρετικές γνώσεις Πληροφορικής
– Ανάπτυξη ασφαλών Διαδυκτιακών Εφαρμογών που πληρούν τις απαιτήσεις του ελληνικού αεροδρομίου.

Περισσότερα για την Ανάπτυξη Προσαρμοσμένου Λογισμικού

Εφαρμογή CSS

Πελάτης: NN Hellas

Το CSS, ενώ είναι εύκολο να το μάθει και να ξεκινήσει κανείς, σύντομα γίνεται προβληματικό σε οποιαδήποτε λογική κλίμακα. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά για να αλλάξουμε τον τρόπο λειτουργίας του CSS, αλλά μπορούμε να κάνουμε αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο το συντάσσουμε και διαμορφώνουμε. Κατά την εργασία σε μεγάλα, μακροχρόνια έργα, με δεκάδες προγραμματιστές διαφορετικών ειδικοτήτων και ικανοτήτων, είναι σημαντικό όλοι να εργαζόμαστε με έναν ενοποιημένο τρόπο προκειμένου – μεταξύ άλλων – να—
– κάνουμε τα φύλλα στυλ διατηρήσιμα,
– διατηρήσουμε τον κώδικα διαφανή, λογικό και αναγνώσιμο,
– διατηρήσουμε τα φύλλα στυλ κλιμακούμενα.

Περισσότερα για την Ανάπτυξη Προσαρμοσμένου Λογισμικού

Ιστότοποι WordPress

Πελάτης: ATLANTIS

Αναπτύξαμε μια σουίτα εταιρικών ιστότοπων, marketplaces & ηλεκτρονικών καταστημάτων B2B, για την διάθεση λογισμικού για την διαχείριση σκάφων αναψυχής, χρησιμοποιώντας το WordPress και το θέμα Extra από την Elegant Themes. Οι διαχειριστές του ιστότοπου έχουν έναν απλοποιημένο και πλήρη έλεγχο των προβαλλόμενων άρθρων στην αρχική σελίδα που επιτεύχθηκε με την ανάπτυξη ενός προσαρμοσμένου WordPress Template και με την προσαρμογή του Divi Builder. Λόγω του μεγάλου όγκου δεδομένων – σκαφών, χρησιμοποιήθηκαν σύγχρονες μέθοδοι caching και lazy loading, καθώς και διάφορες τεχνικές βελτιστοποίησης για την επίτευξη γρήγορης φόρτωσης περιεχομένου. Τέλος, το front-end τροποποιήθηκε χρησιμοποιώντας κώδικα CSS σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη για μια ομαλή και φιλική προς το χρήστη εμφάνιση.

Περισσότερα για την Παραγωγή Ιστοτόπων WordPress

Ενδιαφέρεστε για τα Έργα μας;

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα!