Επιλογή Σελίδας

Η Εταιρία μας

Βελτιώνουμε τον τρόπο που οι εταιρείες συνδέονται με την τεχνολογία & οι τεχνολογίες μεταξύ τους

Εταιρικό προφίλ της iBS

Η iBS ιδρύθηκε το 1995 και δικαίως καθιερώθηκε ως μια σταθερά αναπτυσσόμενη εταιρεία πληροφορικής, με δυναμική παρουσία στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και διαδικτύου. Η πελατοκεντρική πολιτική, την οποία ακολουθεί η εταιρεία, είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μακροχρόνιων και επιτυχημένων συνεργασιών. Στόχος μας είναι να μοιραστούμε το όραμά μας και την τεχνολογία, έτσι ώστε οι πελάτες μας να έχουν τα εργαλεία πληροφορικής για να ανταγωνιστούν και να βγουν νικητές.

Τα βασικά ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα της iBS είναι:

  • Αξιόπιστος συνεργάτης καθώς αντιμετωπίζουμε τα έργα των πελατών μας με αγάπη και φροντίδα.
  • Στρατηγικές συνεργασίες και πιστοποιήσεις από τους μεγαλύτερους φορείς πληροφορικής.
  • Συνεχής παρακολούθηση των τεχνολογικών τάσεων και εξελίξεων.
  • Επενδύσεις σε δραστηριότητες Ε&Α και πρωτοπόρος στη χρήση νέων μεθοδολογιών και εργαλείων πληροφορικής.

Η iBS δημιουργήθηκε ειδικά για να φέρει την καινοτομία πληροφορικής στις παραδοσιακές εμπορικές διαδικασίες εταιρειών πληροφορικής. Επειδή λειτουργούμε διαδικτυακά από άποψης πωλήσεων, εξυπηρέτησης και ανάπτυξης, η iBS δεν έχει κανένα κόστος μεταφοράς, αντιπροσωπείας ή ενοικίασης. Αυτό εξοικονομεί τους προϋπολογισμούς μας και μας επιτρέπει να προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές, διατηρώντας το υψηλότερο επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών, επιβεβαιώνοντας και πάλι ότι η iBS είναι η πιο καινοτόμος και ψηφιακά προηγμένος πάροχος υπηρεσιών πληροφορικής.

24

έτη εμπειρίας

200+

ιστοσελίδες

600+

έργα

2+

ψηφοφορίες

Ιστορία της iBS

Η iBS Συστήματα Πληροφορικής ΕΠΕ εδρεύει στον Πειραιά από το 1995 και παρέχει Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Πληροφορικής, Υπηρεσίες Ολοκλήρωσης Πληροφοριακών Συστημάτων, Ανάπτυξης Λογισμικού και Φιλοξενίας Δικτυακών Τόπων σε Eλληνικά Data-centers. Για περισσότερα από 23 χρόνια υλοποιούμε έργα πληροφορικής για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο της Ναυτιλίας, της Βιομηχανίας, του Τουρισμού και άλλων κλάδων. Εταιρίες και Οργανισμοί όπως η Βουλή των Ελλήνων, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, η DHL, η Niovis Shipping, η Arkadia Foodstore και άλλες σημαντικές εταιρίες, βασίζονται στις λύσεις πληροφορικής που έχουμε υλοποιήσει για τις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Διατηρώντας υψηλή τεχνική κατάρτιση στην επιστήμη της Πληροφορικής, εξελίσσουμε την τεχνογνωσία μας εναρμονισμένοι στο σήμερα. Στοχεύουμε σε τομείς όπως η Ολοκλήρωση Πληροφοριακών Συστημάτων, Δικτύωση, Ανάλυση Δεδομένων και στην Ασφάλεια και Προστασία Πληροφοριών Συστημάτων. Σε αυτή την πολυετή μας διαδρομή, διατηρούμε στενή συνεργασία με διεθνείς κατασκευαστικούς οίκους όπως Bosch, Microsoft, HP, Oracle, CA, Panda και άλλους τεχνολογικούς αρωγούς της πληροφορικής με μοναδικό μέλημα: την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των Πελατών μας.

1995
1997
2001
2003
2004
2006
2013
2016
2018
2020

1995

Ίδρυση της iBS στον Πειραιά

.

1997

Η 1η Ελληνική εγκατάσταση για Web Conference στην Κρήτη


Περισσότερα

2001

Rental Manager CRM | Borland Delphi, Oracle RDBMS


Περισσότερα

2003

Δικτύωση και Εξοπλισμός Πληροροφικής για την Ελληνική Προεδρία της Ε.Ε.


Περισσότερα

2004

Τεχνική κάλυψη Online ψηφοφορίας του ΠΑΣΟΚ


Περισσότερα

2006

Conference.net | εφαρμογή διαχείρισης συνεδρίων


Περισσότερα

2013

e-yacht.eu | Εφαρμογή Κρατήσεων για Σκάφη Αναψυχής


Περισσότερα

2016

Σύστημα Αναγγελιών Κοινού για το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών


Περισσότερα

2018

Λογισμικό Ψηφοφορίας & Εγγραφής Ομιλητών για την Βουλή των Ελλήνων


Περισσότερα

2020

Διαδικτυακή εφαρμογή που παρέχει KPIs, PSCs και αξιολογήσεις πλοίων και λιμανιών


Περισσότερα

Η Καρδιά της iBS

Αντώνης Κορωνιός

Τεχνικός Διευθυντής

Για περισσότερα από 25 χρόνια, ο Αντώνης οδηγεί το όραμα της iBS για την αριστεία και την καινοτομία στην ολοκλήρωση πληροφορικής και την ανάπτυξη λογισμικού. Ο αποδεδειγμένος και αποτελεσματικός σχεδιασμός και εκτέλεση του σε συνδυασμό με τη βαθιά γνώση του για την παγκόσμια βιομηχανία πληροφορικής διασφαλίζει ότι επιτυγχάνονται αποτελέσματα και η ομάδα είναι εμπνευσμένη για το μέλλον.

Γιάννης Μαλκότσης

Εμπορικός Διευθυντής

Ο Γιάννης έχει βαθιά γνώση τόσο της αγοράς όσο και της βιομηχανίας της πληροφορικής. Για περισσότερα από 25 χρόνια, ο Γιάννης ήταν πάντα έτοιμος να υπολογίσει, να κάνει τον προϋπολογισμό, να προβλέψει και να ελέγξει τα οικονομικά μας. Η προετοιμασία των φόρων, οι μισθοδοσίες και οι ισολογισμοί είναι η ειδικότητες του. Όλοι στην iBS αισθάνονται ασφαλέστεροι στα χέρια του Γιάννη.

Άλεξ
Παντελίδης

Υπεύθυνος Υπηρεσιών Πληροφορικής

Ο Άλεξ είναι με την iBS από το 2005 ενσωματώνοντας και υποστηρίζοντας σύνθετα συστήματα. Είναι ειδήμων σε Microsoft MCSE, MCSA, MCP, και στη διαχείριση αποθηκευτικού χώρου και δεδομένων. Έχοντας περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της Πληροφορικής, αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της εταιρείας.

Η Ομάδα της iBS

Η iBS ενώνει σήμερα 10+ επαγγελματίες πληροφορικής και προγραμματιστές λογισμικού. Η ομάδα πολλαπλών ταλέντων μας επιτρέπει να σχεδιάζουμε και να διαχειριζόμαστε κορυφαίες υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού υψηλής ποιότητας και υπηρεσίες πληροφορικής διαθέσιμες για όλο τον κόσμο και προσιτές για επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους.

Επιχειρησιακές αρχές

Σεβασμός

Είμαστε ειδικοί στο να γεφυρώνουμε τις αποστάσεις ανάμεσα σε διαφορετικές επιχειρηματικές κουλτούρες και παραδόσεις. Οι συνεργασίες μας βασίζονται στον σεβασμό των τοπικών προσεγγίσεων και των επιχειρηματικών πρακτικών των πελατών μας

Υπευθυνότητα

Όχι μόνο λόγια. Η iBS παρέχει έγγραφα, αναφορές, υλικό και άλλες απτές αποδείξεις που επαληθεύουν την τεχνογνωσία της: δεν κάνουμε ποτέ αβάσιμους ισχυρισμούς.

Αποτελέσματα

Δεν θα νιώσετε καμία διαφορά όπου κι αν βρίσκεστε. Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, οι πληροφορίες σχετικά με το έργο και την πρόοδό του μπορούν να είναι διαθέσιμες όλο το εικοσιτετράωρο.

Επιλεγμένοι Πελάτες

Αυτές οι εταιρείες εμπιστεύονται ήδη τα έργα ανάπτυξης πληροφορικής και λογισμικού τους στην iBS.
Εάν αναζητάτε έναν αξιόπιστο επιχειρηματικό συνεργάτη, επικοινωνήστε τώρα με την iBS!