Επιλογή Σελίδας

Shared Hosting για Επαγγελματίες

Η iBS προσφέρει ποικίλες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων στο σύννεφο (cloud), συμπεριλαμβανομένων απλών και οικονομικά αποδοτικών πακέτων εκκίνησης για την ιστοσελίδα σας, ευέλικτη κοινόχρηστη φιλοξενία και φιλοξενία εικονικών ιδιωτικών εξυπηρετητών (VPS).

Shared Hosting για Επαγγελματίες

Θα βρείτε πακέτο φιλοξενίας που θα ταιριάζει στον προϋπολογισμό, τις ανάγκες της επιχείρησης και την τεχνική σας εμπειρία. Είτε δημιουργείτε τη πρώτη σας ιστοσελίδα, είτε αναζητάτε περισσότερη ελευθερία και ευελιξία, η iBS σας παρέχει τη λύση. Με πάνω από 15 έτη κορυφαίας εμπειρίας στον κλάδο, η iBS έχει αποδεδειγμένο ιστορικό παροχής εξαιρετικά ασφαλών, πάντα διαθέσιμων λύσεων φιλοξενίας. Οι υπηρεσίες μας αξιοποιούν 3 παγκόσμια Datacenter, καθώς και δημόσιες πλατφόρμες cloud και virtualization.

Γιατί Plesk

Προτείνουμε το PLESK, καθώς χρησιμοποιείται από το 84% των Διακομιστών. Η νέα έκδοση Plesk σάς παρέχει όλες τις δυνατότητες που θα περιμένατε να αποκτήσετε από μια εταιρική σουίτα συνεργασίας, με εργαλεία εργαλεία ασφάλειας και επιδόσεων για τον ιστότοπό σας, καθώς και μια πλήρη σειρά λειτουργιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως κοινόχρηστες επαφές, ημερολόγια, εργασίες και αποθήκευση αρχείων.

Γιατί Shared Hosting

Τα πακέτα Shared Hosting έχουν την πιο αποτελεσματική χρήση του επεξεργαστή με χαμηλότερο κόστος για φόρτους εργασίας που δεν θα χρησιμοποιούσαν πλήρως αποκλειστικά τον εξεργαστή. Είναι ιδανικά για εφαρμογές που μπορούν να χειριστούν μεταβλητά επίπεδα επεξεργαστή, όπως:

  • Διακομιστές χαμηλής επισκεψιμότητας
  • Ιστολόγια
  • Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS)
  • Μικρές βάσεις δεδομένων
  • Διακομιστές Dev/test
  • Microservices

Οι Υπηρεσίες Shared Hosting διατίθενται σε μια μεγάλη ποικιλία διαμορφώσεων, ιδανικές για εφαρμογές που εκτελούνται κυρίως με χαμηλό έως μέτριο φόρτο εργασίας και περιστασιακά εκρήγνυνται για σύντομες χρονικές περιόδους. Για φόρτο εργασίας όπου ο χρόνος είναι ουσιαστικής σημασίας ή η μεταβλητή απόδοση δεν είναι αποδεκτή, θα συνιστούσαμε να επιλέξετε ένα από τα πακέτα Dedicated Hosting μας.

Shared Hosting

Η iBS προσφέρει ποικίλες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων στο σύννεφο (cloud), συμπεριλαμβανομένων απλών και οικονομικά αποδοτικών πακέτων εκκίνησης για την ιστοσελίδα σας, ευέλικτη κοινόχρηστη φιλοξενία και πιο ισχυρές και ασφαλείς επιλογές φιλοξενίας με Διαχειριζόμενο WordPress. Είτε δημιουργείτε τη πρώτη σας ιστοσελίδα, είτε αναζητάτε περισσότερη ελευθερία και ευελιξία, η iBS σας παρέχει τη λύση που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας, στις επιχειρηματικές σας ανάγκες και στην τεχνική εμπειρία.

Dedicated Hosting

Shared και Dedicated Cloud Hosting. Μια ισορροπημένη κατανομή πόρων που υποστηρίζουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών cloud. Από προσωπικά έργα έως εταιρικές εφαρμογές, οι διακομιστές μας μπορούν να το χειριστούν. Οι Dedicated CPU instances εκτελούνται στους δικούς τους πυρήνες επεξεργαστή, χωρίς κοινή χρήση του επεξεργαστή με άλλους.

Τιμοκατάλογος Shared Hosting

ΜΟΝΟ για επαγγελματίες, εταιρίες και οργανισμούς. Απαιτητή είναι η δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου, για τις αγορές υπηρεσιών πληροφορικής και προιόντων λογισμικού.

Ελέγξτε επίσης τον τιμοκατάλογο Dedicated Hosting μας.

Μπόνους Υπηρεσιών Shared Hosting

WordPress με "Ένα Κλικ"

Το WordPress είναι το πιο χρησιμοποιημένο CMS στον κόσμο με απεριόριστες δυνατότητες. Τα πακέτα φιλοξενίας μας παρέχουν μια έξυπνη λειτουργία εγκατάστασης με ένα κλικ.

Υπηρεσίες Cloudflare

Χρησιμοποιώντας τη δύναμη των Υπηρεσιών Cloudflare παρέχουμε την υψηλότερη ταχύτητα της εφαρμογής σας και βελτιωμένη ασφάλεια μέσω της δωρεάν ενεργοποίησής μας.

Ενεργοποίηση SSL

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το SSL μέσω του πίνακα ελέγχου PLESK δωρεάν έτσι ώστε ο ιστότοπός σας να λειτουργεί σωστά στο https και να είναι πάντα ασφαλής.

Πραγματικοί Πόροι

Επειδή από GB σε GB υπάρχει διαφοροποίηση, χρησιμοποιείστε τον χώρο του σκληρού σας δίσκου όπως ακριβώς επιθυμείτε

php

Πολλαπλές εκδόσεις PHP

Πολλαπλές εκδόσεις PHP για κάθε domain ή subdomain του διαδικτυακού πακέτου φιλοξενίας σας.

Αντίγραφα ασφαλείας

Διαθέσιμα αντίγραφα ασφαλείας για backup σε περίπτωση προβλήματος. Χρησιμοποιείστε τα για να επαναφέρετε εύκολα τα δεδομένα σας.

Γιατί να επιλέξετε την IBS?

Ο επαγγελματισμός είναι το πλεονέκτημα μας.Προσφέρουμε υπηρεσίες υποστήριξης 1ου, 2ου ή 3ου βαθμού για τον φιλοξενούμενο ιστότοπο, ηλεκτρονικό κατάστημα, portal ή εφαρμογή. Η ομάδα της iBS θα λάβει υπόψιν όλες τις παραμέτρους όπως ασφάλεια, αποδοτικότητα, διαθεσιμότητα, κόστος και θα σας προτείνει ένα πλάνο φιλοξενίας ταιριαστό με τις ανάγκες σας.

Είστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε κάτι ξεχωριστό;

Γιατί σε Ελληνικά Datacenter;

Αξιόπιστες και χαμηλού κόστους λύσεις φιλοξενίας, που υποστηρίζονται από τοπικούς εμπειρογνώμονες. Οι λύσεις φιλοξενίας της iBS καλύπτουν όλες τις ανάγκες των επιχειρήσεων, ενώ προσφέρουν έως και 100% SLA και αξιόπιστες υλοποιήσεις failover.

Τομείς Εξειδίκευσης

Οι Υπηρεσίες Παραγωγής Ιστοτόπων της iBS έχουν εξειδικευτεί σε πολλούς κλάδους:

Ναυτιλία

Υγειονομική Περίθαλψη

Λιανικό Εμπόριο

Βιομηχανίες

Επαγγελματικές Υπηρεσίες

Μεταφορικές

Αθλητισμός

Εφοδιασμός